Behandlinger

Homeostase terapi er en behandlingsform der udspringer fra almindelig patologi (basal sygdomslære). Homeostase terapi går i store træk ud på, at skabe og opretholde fleksibilitet og optimal blodforsyning i alle organismens væv. Dermed skabes der homeostase, som er den tilstand organismen befinder sig i når blodforsyningen og dermed næringstilførsel og affaldsfjernelse er optimal, helt ud til hver enkelt celle. Behandlingsmetoderne er udviklet løbende siden 1995, og der arbejdes stadig på forbedringer.

 

Effektive behandlinger

Homeostase terapi er en samlet betegnelse for en række behandlingsteknikker, heriblandt teknikker med oprindelse i/fra Kranio-Sakral terapi, blid bindevævs massage, knoglemassage, manipulationsteknikker, NF udstrækningsteknik m.v.. Der arbejdes med lette tryk, udstræk og manipulationer, og ventes på musklernes/vævenes reaktion i form af afspænding. Der arbejdes på kraniet og hvirvelsøjlen, og derudover hvor det er aktuelt for den enkeltes krop. Behandlingen er smertelindrende og den balancerer hormonsystemet, styrker immunforsvaret og vores organfunktioner. Den regulerer vores blodtryk og virker febernedsættende ved infektioner. Med Homeostase terapi kan medicin ofte nedskæres eller overflødiggøres . Endvidere kan en del operationer undgås.

 

Ved behandling med Homeostase terapi, fokuseres der på, at fjerne årsagen til de aktuelle lidelser, frem for kun at fjerne symptomerne. NF KLINIKKEN ser det som sin vigtigste opgave, at behandlingen er så effektiv som muligt.

 

Ved NF KLINIKKEN arbejdes der ud fra teorien bag patologi. Teorien beskriver hvordan der opstår sygdomme og lidelser i vores organisme på grund af manglende blodforsyning i de enkelte væv. De små blodkar, kapillærerne, kan blive afklemt af bl.a. muskelspændinger, hævelse og forskydninger i led, så de ikke fungerer korrekt, og der dermed ikke kommer den næring og ilttilførsel til de enkelte væv, som er nødvendig for at organismen kan fungere optimalt. Ligeledes er affaldsfjernelsen ikke optimal, hvilket giver en affaldsophobning i vævene, som bl.a. kan udvikle sig til myoser, muskelspændinger og inflammation. Så kort sagt, genskabes der en optimal blodgennemstrømning, homeostase, så organismen kan helbrede sig selv.

 

Afhjælp slidegigt

Ved mange lidelser i led, er der heller ikke optimal blodgennemstrømning, dette giver en gradvis nedbrydning af leddet, det viser sig bl.a. som slidegigt. Også ved slidegigt kan organismen hjælpes på vej ved at fjerne de spændinger, som er årsagen til at blodforsyningen er nedsat i leddet.


Behandling med Homeostase-terapi, kan bruges til behandling af bl.a. sportsskader, piskesmæld, bækkenløsning, hovedpine / migræne og mange andre fysiske lidelser.

 

De fleste personer der bliver behandlet hos NF KLINIKKEN, har gode resultater med Homeostase terapi, allerede i løbet af et par behandlinger.

 

 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig