Behandlinger

Homeostase-terapi er en behandlingsform der udspringer fra almindelig patologi (basal sygdomslære). Homeostase-terapi går i store træk ud på, at skabe og opretholde fleksibilitet og optimal blodforsyning i alle organismens væv. Dermed skabes der homeostase, som er den tilstand organismen befinder sig i, når blodforsyningen og dermed næringstilførsel og affaldsfjernelse er optimal, helt ud til hver enkelt celle. Behandlingsmetoderne er udviklet løbende siden 1995, og der arbejdes stadig på videreudvikling af teknikkerne, som i øvrigt altid tilpasses den enkelte patient.

På billedet ses det, hvordan vener og arterier er forbundet af bitte små blodkar, kapillærer, som er de mindste blodkar, og det er også der, at næringsudvekslingen sker, til hele organismen.

Effektive behandlinger

Homeostase-terapi er en samlet betegnelse for en række behandlingsteknikker, heriblandt teknikker med oprindelse i/fra Kranio-Sakral terapi, forskellige former for bindevævsmassage, knoglemassage, manipulationsteknikker, NF udstrækningsteknik m.v.. Der arbejdes med så lette tryk som muligt, udstræk og manipulationer, og der ventes på musklernes/vævenes reaktion i form af afspænding. Der arbejdes på kraniet og hvirvelsøjlen, og derudover hvor det er aktuelt for den enkeltes krop. Behandlingen er smertelindrende og den balancerer hormonsystemet, styrker immunforsvaret og vores organfunktioner. Behandlingen kan virke blodtryksregulerende. Med Homeostase-terapi kan medicin ofte nedskæres eller overflødiggøres . Endvidere kan nogle operationer undgås.

Ved behandling med Homeostase-terapi fokuseres der på at fjerne årsagen til de aktuelle lidelser, frem for kun at fjerne symptomerne. NF KLINIKKEN ser det som sin vigtigste opgave, at behandlingen er så effektiv som muligt.

Ved NF KLINIKKEN arbejdes der ud fra teorien bag patologi. Teorien beskriver, hvordan der opstår sygdomme og lidelser i vores organisme, på grund af manglende blodforsyning i de enkelte væv. De små blodkar, kapillærerne, kan blive afklemt af bl.a. muskelspændinger, hævelse og forskydninger i led, så de ikke fungerer korrekt, og der dermed ikke kommer den næring og ilttilførsel til de enkelte væv, som er nødvendig for at organismen kan fungere optimalt. Ligeledes er affaldsfjernelsen ikke optimal, hvilket giver en affaldsophobning i vævene, som bl.a. kan udvikle sig til myoser, muskelspændinger og inflammation. Så, kort sagt, genskabes der en optimal blodgennemstrømning, homeostase, så organismen kan helbrede sig selv.

Fællesnævneren i behandling med Homeostase-terapi

Ved mange lidelser i led, er det lige som andre steder i organismen, den manglende blodforsyning der er årsag til lidelsen, dette giver en gradvis nedbrydning af leddet, det viser sig bl.a. som slidegigt. Det kan opstå som efterreaktion af forkellige skader og operationer. Også ved slidegigt kan organismen hjælpes på vej, ved at fjerne de spændinger som er årsagen til at blodforsyningen er nedsat, i leddet.

Behandling med Homeostase-terapi, kan bruges til behandling af bl.a. sportsskader, almindelige rygproblemer, muskelspændinger, overbelastning, hovedpine / migræne og mange andre fysiske lidelser.

De fleste som bliver behandlet hos NF KLINIKKEN, har gode resultater med Homeostase-terapi, allerede i løbet af et par behandlinger.

 

 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig