Muskelsmerter

Muskelsmerter kan opstå på grund af mange ting, men er normalt en reaktion på, at muskelvævet er blevet overanstengt eller har været udsat for en ydre påvirkning. Dermed er der også mange forskellige måder, at behandle muskelsmerter på. Er der tale om en overanstrengelse af en muskel i gennem en længere periode, kan problemet sætte sig til mere eller mindre kroniske smerter og myoser. Ligger der en ydre påvirkning til grund, kan der være tale om en fiberskade eller lignende. Hvis det er en fiberskade skal den i de første par døgn have ro, da der kan være lokale blødninger, men efter et par døgn kan man begynde at behandle med Homeostase-terapi, som består af blide massage- og udstrækningsteknikker.

 

Behandling for muskelsmerter

Behandling for muskelsmerter, ved NF KLINIKKEN, er behagelig og meget effektiv. Endvidere kan restitutionstiden efter blandt andet en fiberskade forkortes betragteligt, ved behandling med Homeostase-terapi.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig