Diskusprolaps

Diskusprolaps er en lidelse der kan invalidere og i den grad ødelægge folks livskvalitet. Ved en diskusprolaps er en diskus (bruskskive imellem ryghvirvlerne) bristet, så den bløde kerne er blevet presset ud og trykker på en nerverod, som kommer ud fra rygmarven. Tilstanden kan behandles på flere måder, men i dag opererer man ikke så meget, som tidligere.

 

Få afhjulpet din diskusprolaps med massage og udstrækning

Med Homeostase-terapi kan en diskusprolaps ofte trække sig på plads, ved at det omkringliggende væv (muskler og ledbånd), bliver løsnet op, med nogle meget blidemassage- og udstrækningsteknikker. Behandlingen er behagelig og meget effektiv.

 

Mange der har haft diskusprolaps tidligere, har en større sandsynlighed for at tilstanden opstår igen, bl.a. fordi de stadig

ikke har fået løsnet de muskler og ledbånd, som er med til at komprimere ryggen. Ofte er deres gang også stiv og deres bevægelighed generelt noget hæmmet. Ved NF KLINIKKEN anbefaler vi derfor altid folk, at de skal sørge for, at holde deres krop ved lige.

 

Kan alle få fjernet sin diskusprolaps

Det skal dog siges at det ikke altid kan lade sig gøre, at fjerne symptomerne, blandt andet fordi, at der kan dannes arvæv, som forhindre tilbagetrækningen og fordi, at prolapsen i nogle tilfælde har lavet skade på nerver m.v.. Endvidere kan der være arvæv fra tidligere operationer, som trykker på nerver m.m..

 

Med behandling for diskusprolaps, med Homeostase-terapi, kan der normalt mærkes en fremgang, i løbet af et par behandlinger, er dette ikke tilfældet, mener vi ved NF KLINIKKEN, at man skal søge anden behandling.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig