Frosne skuldre

En frossen skulder er en skade, hvor skulderen bliver bevægelsesindskrænket og smertende, specielt ved bevægelse. Der ses sommetider også konstante smerter, samt snurren, prikken og trækken ud i armen.

 

Frosne skuldre behandles med blid massage og udstrækning

Skaden sker ofte efter lang tids overbelastning eller efter slag, men kan også komme uden at man kan finde en egentlig grund. Ved NF KLINIKKEN behandles frosne skuldre med Homeostase-terapi, der består af blide massage og udstrækningsteknikker.

 

Skulderen er vores mest komplicerede led, fordi det er det enste led, der har så stor bevægelighed, samtidig med at leddet ikke har nogen stabil forankring , men hænger i muskulaturen og ledbånd m.v.. For at kunne udføre disse komplicerede bevægelser, er der mange muskler som skal arbejde sammen, i en meget fin koordination, hvor musklerne afløser hinanden, alt efter hvor man bevæger armen hen. Hvis denne del af organismen bliver skadet, er det dermed også ret kompliceret, at få løsnet alle disse ledbånd og muskler. Dog skal det siges, at det ikke nødvendigvis tager meget lang tid, da vi arbejder ud fra de smertepunkter, som patienten selv kan gøre opmærksom på. Men det kan godt være svært for patienten i starten af behandlingen, at præcisere smertepunkterne, fordi der kan være inflammation (betændelse) i området. Betændelsen kommer, normalt først efter en længerevarende skade, men er ikke en betændelsesreaktion, udløst af bakterier, som mange vil forbinde med betændelse. Det er en overreaktion, som organismen kommer med, for at få os til at skåne området.

 

Hurtig og effektiv behandling

Personer med frosne skuldre får ofte at vide, at skaden går over af sig selv, i løbet af et halvt til halvandet år, eventuelt med hjælp fra en fysioterapeut. Vi ser dog, at denne type skader normalt kan fjernes betydeligt hurtigere, men det kan kræve lidt tålmodighed.
Behandlingen for frosne skuldre, ved NF KLINIKKEN, er behagelig og meget effektiv.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig