Foredrag om Homeostase-terapi

Nicolaj Fynshave afholder gerne oplevelsesorienteret foredrag for din virksomhed, klub eller andre som har interesse i, at få en dybere indsigt i disse meget effektive behandlingsteknikker. På foredraget sættes der fokus på sportsskader, arbejdsskader og overbelastningsskader, samt hvad der generelt kan gøres for at styrke helbredet.

 

Oplev en af vores behandlinger

Under foredraget behandles der for specifikke skader, så tilhørende kan se, hvad der kan gøres ved de enkelte skader,
nu og her. Så er der skader / lidelser blandt tilhørerne, er der mulighed for at se og mærke hvad der kan gøres.

 

Formålet med at afholde foredrag er at give den mest levende beskrivelse af behandlingen, specielt fordi det kan være svært at forholde

sig til, at der faktisk kan gøres noget ved mange af de skader / lidelser, som folk har problemer med, og som man måske endda har fået behandling for andre steder, uden dog at kunne få den nødvendige hjælp.

 

Effektiv og smertelindrende behandling

Foredraget fortæller om en enkel og meget effektiv behandling, der virker smertelindrende og giver organismen optimale betingelser. Behandlingen sætter hele mennesket i fokus.

 

Foredragene foregår ved sportsforeninger, skoler, sygehuse, klinikker, i virksomheder, klubber, kommuner, arbejdspladser m.v..

 

Behandlingen egner sig til personalepleje i store og små virksomheder, private og offentlige institutioner m.v..

 

 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig