Smerter og bevægelsesbesvær

Smerter og bevægelsesbesvær er generelt lidelser der opstår på grund af en nedsat blodgennemstrømning i nogle væv, som dermed har en dårlig nærings- og ilttilførsel, samt manglende affaldsfjernelse.

 

Hvad er årsagen til lidelserne?

Når organismen bliver udsat for skader og spænding, bliver de små blodkar, kapillærerne, i de enkelte væv ikke forsynet med den blodmængde der er nødvendig for at organismen kan fungere korrekt, dette er årsagen til langt de fleste lidelser.

Med Homeostase-terapi, som består af blide massage- og udstrækningsteknikker, kan blodforsyningen normalt genskabes, hvis der er tale skader der er opstået i blødvævet, hvilket der er tilfældet ved de fleste skader. Dog kan det ikke udelukkes at der også kan gøres noget ved skader på knoglerne.

 

Slip for smerter og nedsat bevægelighed

Når blodgennemstrømningen er blevet optimal igen, og vævet er blevet fleksibelt, er der normalt heller ikke smerter og nedsat bevægelighed.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig