Smerter og bevægelsesbesvær

Smerter og bevægelsesbesvær er generelt lidelser der opstår på grund af en nedsat blodgennemstrømning i nogle væv, som dermed har en dårlig nærings- og ilttilførsel, samt manglende affaldsfjernelse.

Hvad er årsagen til lidelserne

Når organismen bliver udsat for skader og spænding, bliver de små blodkar, kapillærerne, i de enkelte væv, ikke forsynet med den blodmængde, der er nødvendig for at organismen kan fungere korrekt, dette er årsagen til langt de fleste lidelser, og kaldes iskæmi. Når organismen har optimal blodforsyning, i hvert enkelt væv, kaldes det for Homeostase. Behandlingen ved NF Klinikken, hedder Homeostase-Terapi, da vi fokuserer på at genoprette blodforsyningen, i de forskellige væv.

Med Homeostase-terapi, som består af blide massage- og udstrækningsteknikker, kan blodforsyningen normalt genskabes, hvis der er tale skader der er opstået i blødvævet, hvilket det er tilfældet, ved de fleste skader.

Slip for smerter og nedsat bevægelighed

Når blodgennemstrømningen er blevet optimal, og vævet er blevet fleksibelt, er der mulighed for at organismen, kan genoprette optimale livsbetingelser, og dermed restituere. Se mere her.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig