Forstuvninger

Forstuvninger behandles med Homeostase-terapi

Forstuvninger er overstrækninger af muskler og ledbånd. Ved kraftige forstuvninger er der ofte blodudtrædninger, hvilket gør at området skal have ro, i et par døgn, inden der kan behandles med Homeostase-terapi. Men når der er faldet ro over skaden, kan der iværksættes behandling, med Homeostase-terapi, hvilket giver en langt hurtigere heling, samtidig med at vævet stabiliseres og bliver gjort fleksibelt, så det igen kan modstå almindelig aktivitet, uden at være mere svagt end andre led. Forstuvninger har ellers en restitutionstid på min. 10 - 14 dage, uden at skaden nødvendigvis bliver fjernet helt. Men med Homeostase-terapi kan skaden ofte fjernes, på kun et par behandlinger, inden for ca. en uges tid. Homeostase-terapi er ikke mirakelbehandling, men tilfører blod til området, så helingsprocesen bliver så optimal som muligt. 

Se illustration nederts på siden

Forstuvninger ses ofte ved sportsfolk, og da de generelt har en god blodcirkulation og gener, der går dem til elitefolk, ser vi ofte en hurtigere helingsproces.

Vi ser mange der har gamle forstuvninger, de kan være mange år gamle, som patienterne ikke regner med kan fjernes. Men denne type skade består primært af en lille hævelse, på et eller flere ledbånd. Hævelsen kan tydeligt mærkes, der hvor smerten sidder, og er dermed ikke svær at finde. Når hævelsen fjernes, er der igen fuld styrke og bevægelighed i leddet. 

Behandlingen af forstuvninger

Behandlingen af forstuvninger, med Homeostase-terapi, består af blide massage- og udstrækningsteknikker. Normalt ses der en betydelig bedring, i direkte forbindelse med den første behandling. Behandlingen er tilmed behagelig. Vi tester før, under og efter behandlingen, så det er nemt, at se effekten med det samme. Når man behandler med Homeostase-terapi, bliver der tilført blodforsyning, som både skal fjerne affaldsstoffer, i form af hævelse, og som også skal levere ny næring til området, hvilket resulterer i en genopbygning af eventuelt skadet væv. Genopbygningen foregår over tid.

Forstuvninger ses også i form af piskesmæld og lignende. Se eventuelt mere under "Piskesmæld"

Klik på billede for at forstørre


Her ses et eksempel på, hvor forstuvninger kan sidde i en ankel

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig