Stær Grå / Grøn

Stær er en lidelse som både kan ramme unge og gamle, den kan være arvelig, men er også livsstilsbetinget. F.eks. kan rygning og solens stråler have en negativ effekt ved stær.

 

Hvad er grøn stær?

Grøn stær er et overtryk i øjet som skyldes at der ikke er nok afløb af kammervæske, som dannes hele tiden, og der for også skal have et konstant afløb. Hvis kammervæsken ikke har tilstrækkeligt afløb bliver trykket i øjet så stort at øjet skades, så der opstår blindhed. Behandlingen af grøn stær foregår normalt med øjendråber og laserbehandling.

Hvad er grå stær?

Grå stær er uklarheder i øjets linse, lidelsen rammer oftest ældre

mennesker. Uklarhederne kan med tiden give et meget dårligt syn. Den normale behandling består i at udskifte linsen med en kunstig linse. Årsagen til grå stær er aldersbetinget, men kædes også sammen med lav indtagelse af frugt og grønt, samt sukkersygebehandling med binyrebarkhormoner, direkte skader på øjnene og solen UV- stråler.

 

Vi behandler med en meget blid bindevævsmassage

Ved NF KLINIKKEN behandles stær med Homeostase-terapi. Ved behandling af stær, behandles der direkte på øjeæblet, gennem øjenlåget, med en meget blid bindevævsmassage. Behandlingen er lindrende med det samme og der er ingen kendte bivirkninger.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig