Seneskedebetændelse

Seneskedebetændelse er en beskyttelsesreaktion, som organismen kommer med, for at få os til, at skåne et overbelastet område. Det er ikke en bakteriel betændelse, men en reaktion der opstår, fordi at musklerne, der ender ud i en sene, er så stram at der er overdreven gnidning mellem sene og seneskede. Skaden opstår primært ved monotont arbejde. De kan opstå store og smertefulde hævelser, ved seneskedebetændelse.

Behandling for seneskedebetændelse, ved NF KLINIKKEN, forgår med Homeostase-terapi, som består af blide massage- og udstrækningsteknikker.

Se eventuelt mere under punktet Muskelsmerter

Behandlingen er lindrende med det samme

Behandlingen består i, at læsne de muskler, der er tilhørende de inflamerede sener, og dermed generelt at genskbe den blodforsyning, som skal fjerne inflammationen. Behandlingen er behagelig og smertelindrende med det samme.

For at undgå at problemet opstår igen, er det vigtigt, at finde frem til, hvor og hvordan skaden er opstået, og eventuelt ændre i arbejdsstillinger m.v..

 


Her ses nogle af de muskler og sener der kan give seneskedebetændelse

Her ses en af de seneskeder der kan blive betændt

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig