Tennisalbuer / Golfarm / Musearm

Tennisalbuer er ikke kun et problem for tennisspillere. Tennisalbuer kan opstå ved monotont arbejde, sportssktiviteter, forstrækninger m.v.. Behandling for tennisalbuer, ved NF KLINIKKEN, foregår med Homeostase-terapi, og er meget effektiv.

Tennisalbue

En tennisalbue opstår på grund af, at musklerne i det smertende område er blevet overbelastet. Musklerne er dermed blevet stramme, hvilket giver en dårlig blod- og næringsforsyning, samt ringe udskillelse af affaldsstoffer. Der opstår inflammation i musklerne, en ikke bakteriel betændelse, som resulterer i en ond cirkel, hvor inflammationen giver hævelse og overtryk i musklerne, så der klemmes af for blodforsyningen. Når der ikke er tilstrækkelig blodforsyning, opstår der inflammation osv.

En tennisalbue sidder lige under albuen, på tommelfingersiden af underarmen. Sidder den på lillefingersiden, kaldes den for golfarm. Disse tilstande giver smerter, primært ved bevægelse og kraftanstrengelse. Smerterne sidder der hvor musklerne, til hånd og underarm, udspringer, oppe ved albuen. Smertepunkterne er opstår på grund af hævelse og inflammation,v ved musklens hæftepunkter på knoglen. Hævelse og udspiling giver smerter. Det drejer derfor om at fjerne hævelserne.

Før under og efter behandlingen, laver vi forskellige test, så man derved kan se at det lindrer med det samme.

Tilgangen i sundhedssystemet

Tennisalbe og golfarm behandles normalt med en stram forbinding og aflastning. Behandles en tennisalbue ikke, kan tilstanden vare ved i måneder eller år, men med Homeostase-terapi, kan tennisalbuer ofte fjernes med få behandlinger.

Behandlingen går ud på at løsne op for de stramme muskler, så der igen kan komme tilstrækkelig blodforsyning.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig