Tennisalbuer / Golfarm / Musearm

Tennisalbuer er ikke kun et problem for tennisspillere. Tennisalbuer kan opstå ved monotomt arbejde, sportssktiviteter, forstrækninger m.v.. Behandling for tennisalbuer, ved NF KLINIKKEN, foregår med Homeostase-terapi, og er både behagelig og meget effektiv.

 

Tennisalbue

En tennisalbue opstår på grund af, at musklerne i det smertende område er blevet overbelastet. Musklerne er dermed blevet stramme, hvilket giver en dårlig blod- og næringsforsyning, samt ringe udskillelse af affaldsstoffer. Der opstår inflammation i musklerne, en ikke bakteriel betændelse, som resulterer i en ond cirkel, hvor inflammationen giver hævelse og overtryk i

musklerne, så der klemmes af for blodforsyningen, når der ikke er tilstrækkelig blodforsyning opstår der inflammation osv.

 

Tennisalbuer kan ofte fjernes med få behandlinger

En tennisalbue sidder lige under albuen, på tommelfingersiden af underarmen. Sidder den på lillefingersiden, kaldes den for golfarm. Disse tilstande giver smerter, primært ved bevægelse, og behandles normalt med en stram forbinding og aflastning. Behandles en tennisalbue ikke, kan tilstanden vare ved i måneder, men med Homeostase-terapi, kan tennisalbuer ofte fjernes med få behandlinger.

 

Behandlingen går ud på at løsne op for de stramme muskler, så der igen kan komme tilstrækkelig blodforsyning.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig