Virus på balancenerven

Virus på balance-nerven fortæller normalt ikke om årsagen til problemet, da der kun sjældent er tale om virus. Betegnelsen er mere et udtryk for, at man ikke har nogen forklaring på årsagen.

 

Hvor sidder balancenerven henne?

Forklaringen skal ofte findes i nakke-regionen, hvor man normalt ser at der er en fejlstilling af leddene omkring 5. halshvirvel, typisk i venstre side. Grunden til at der ikke er ret mange der får øje på årsagen er formentlig, at folk ikke selv registrer den før nævnte fejlstilling i hvirvelsøjlen, og dermed heller ikke kan gøre lægen opmærksom på problemet. Lidt samme problem ser man ved migræne, men det sidder et par hvirvler længere oppe.

Vi behandler virus på balancenerven

Når der behandles for virus på balance-nerven ved NF KLINIKKEN, løsnes der op for de spændinger i nakkeregionen der er med til at give fejlstilling af hvirvlerne. Behandlingen hedder Homeostase terapi og består af blide massage og strækningsteknikker.

 

Vi tester for virkningen af behandlingen

Under behandlingen testes der for virkningen af behandlingen. Dermed ses det normalt at folk der kommer med svimmelhed, kan gå fra klinikken med reduceret eller ingen svimmelhed.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig