Lyskeskader

Lyskeskader opstår primært under sportslig aktivitet og er under kategorien overbelastningsskader. Lyskeskader kan endvidere inddeles i flere zoner, så derfor er der også forskellige behandlingsmuligheder.

 

Behandlingstid af lyskeskader

Dybest set er teknikkerne til behandling af en lyskeskade i inderlåret, de samme som ved en skade længere oppe i lysken. Men der kan være forskel i behandlingstiden af lyskeskader, alt efter om skaden er kommet snigende eller om skaden er opstået pludseligt.

 

En pludselig opstået skade, er som regel ikke så omfattende som en skade der er kommet snigende, da der normalt ikke er så mange væv, der er impliceret i den pludseligt opståede skade.

 

Ved de skader der kommer snigende, opstår der mange gange inflammatoriske tilstande i flere væv, som gør et stort område

spændt og generet. Når et stort område er generet, er det ofte svært at fortælle præcist hvor skaden sidder, samtidig med at alt det inflammerede væv skal løsnes op.

 

Trods de mange udfordringer i behandlingen af lyskeskader, kan skaden som regel fjernes i løbet af få behandlinger.

 

Idrætsfolk er hurtigere til at restituere

I arbejdet med sportsskader går det som regel forholdsvis hurtigt med at skabe de ønskede resultater, fordi idrætsfolk, frem for mange andre, som udgangspunkt er hurtigere til at restituere, fordi de som hovedregel har en bedre blodgennemstrømning gennem de enkelte væv.

 

Få fjernet din lyskeskade på en -to behandlinger

Selv for topidrætsfolk, som superligaspillere, ser jeg jævnligt, at lyskeskader som har generet i længere tid, er blevet fjernet på kun en - to behandlinger, det er dog ikke altid tilfældet.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig