Gigt / Slidgigt

Gigt er en fællesbetegnelse af op imod 200 forskellige lidelser. De mest kendte er nok slidegigt, leddegigt og urinsyregigt.

 

Kan der gøres noget ved slidgigt?

Slidegigt kan der normalt gøres en del ved, i løbet af en kortere behandlingsperiode. Slidegigt kan sidde i alle vores led og er en lidelse, hvor der i det berørte område, ofte har været en skade tidligere, eller som i en længere periode har været udsat for manglende blodforsyning. Ved dårlig blodforsyning opstår der mangel på næring og fjernelse af affaldsstoffer, i det pågældende led , hvorfor ledet på lang sigt ikke regenereres, i forhold til det slid, som ledet bliver udsat for.

 

Få gjort noget ved din gigt eller slidgigt i tide

Der dannes endvidere aflejringer i kanterne af ledet, hvilket både giver en øget irritation og dermed en form for betændelsestilstand, samt en hurtigere nedbrydning af ledet. Ved at stimulere nervesystemet i området, med en blid bindevævsmassage, samtidig med forskellige udstræk og øvelser, reetableres blodforsyningen og ledet genopbygges på naturlig vis, men naturligvis kun hvis behandlingen iværksættes i ordentlig tid. Hvis først ledkapslen og knoglehinden er slidt væk, må ledet eventuelt udskiftes.

Leddegigt er en mere kompliceret lidelse at fjerne, fordi den ofte har givet betydelige forandringer i leddene, men ofte kan lidelsen hindres i en fortsat udvikling. Med Homeostase-terapi kan smerter efter leddegigt normalt lindres betydeligt, men for at fjerne smerterne helt, er det nødvendigt med en god tålmodighed, da det kun kan foregå i kroppens eget tempo. Endvidere kan det anbefales, at supplere behandlingen med forskellige former for naturlige lægemidler, som kyllingebrusk og glukosamin.

 

Hvad er urinsyregigt?

Urinsyregigt også kaldet ægte gigt, er en lidelse hvor enkelte led angribes af en koncentration af urinsyre, som så krystalliserer i ledet. Krystallerne er skarpe og får organismen til at gå i forsvar. Området bliver ofte varmt, rødt og smertende. Når urinsyregigt rammer storetåens grundled hedder lidelsen podagra.

 

Blid, effektiv og smertelindrende behandling

Gigt / slidegigt og urinsyregigt behandles ved NF KLINIKKEN med Homeostase-terapi, der består af blide massage- og udstrækningsteknikker, som anvendes lokalt, hvor der er behov for lindring. Behandlingen er blid, effektiv og smertelindrende med det samme eller i løbet af de første par behandlinger.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig