Fordøjelsesforstyrrelser

Fordøjelsesforstyrrelser kan være lidelser som Crohns sygdom, som er en tarmsygdom, der giver betændelse i tarmen og i værste fald kan gøre operation nødvendig. Ved NF KLINIKKEN har vi gode erfaringer med behandlingen af Crohns sygdom.

 

Få fjernet symptomerne med få behandlinger

Behandlingen består af Homeostase-terapi, hvor der primært fokuseres på at løsne spændinger i tarmvægen. Tarmvægen løsnes ved at benytte en blid bindevævsmassage, gennem maveregionen. Behandlingen plejer, at fjerne de fleste eller alle symptomerne i løbet af et par behandlinger.

Ligeledes kan nogle lidelser som f.eks. Madintolerance eller arvævsdannelse efter operation af underliv og blindtarmsbetændelse behandles med Homeostase-terapi, i form af blid bindevævsmassage, gennem maveregionen.

 

Behandlingen er behagelig og effektiv

Behandlingen er behagelig og symptomfjernende med det samme. Virker behandlingen ikke i løbet af de første par behandlinger, mener vi, ved NF KLINIKKEN, at der skal findes anden behandling.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig