Fordøjelsesforstyrrelser

Fordøjelsesforstyrrelser kan være lidelser som Crohns sygdom, som er en tarmsygdom, der giver betændelse i tarmen, og i værste fald kan gøre operation nødvendig. Ved NF KLINIKKEN har vi gode erfaringer med behandlingen af, Morbus Crohn, colitis ulcerosa, irritabel tyktarm og lign..

Se evt mere under "Morbus Crohn"

Fordøjelsesforstyrrelser og Homeostase-terapi

Behandlingen består af Homeostase-terapi, hvor der primært fokuseres på at løsne spændinger i tarmvægen. Tarmvægen løsnes ved at benytte en blid bindevævsmassage, gennem maveregionen. Endvidere kan vi se, at en del tarmproblemer kommer i forbindelse med lændeproblematikker, da der kan opstå forstyrrelser af nerver, som forsyner mave- tarmregionen.

Med Homeostase-terapi er det ofte muligt at fjerne de fleste eller alle symptomerne i løbet af få behandlinger. Det kan være nødvendigt at lave opfølgende behandlinger, over tid.

Ligeledes kan nogle lidelser som f.eks. madintolerance eller arvævsdannelse, efter operation af underliv og blindtarmsbetændelse behandles, med Homeostase-terapi, i form af blid bindevævsmassage, gennem mave- og lænderegionen.

Behandlingen er behagelig og effektiv

Behandlingen er behagelig og symptomdæmpende med det samme. Virker behandlingen ikke i løbet af de første par behandlinger, mener vi, ved NF KLINIKKEN, at der skal findes anden behandling.

Tilgangen i sundhedssystemet

I vores traditionelle sundhedssystem er man tilsyneladende ikke opmærksom på, at der kan være denne løsning, på Morbus Crohn og andre fordøjelsesforstyrrelser. Det resulterer i at man primært behandler med medicin og evt. operation. Ved NF KLINIKKEN arbejder vi efter, at oplyse og skabe et samarbejde på tværs af systemer og faggrupper. Det er vigtig viden, så den skal ud!


Her ses bl.a tyndtarm, tyktarm, mavesæk, lever m.v.

Tyktarmens forløb

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig