Hold i nakke og ryg

Hold i nakken eller ryggen kan skyldes forskellige forhold. Ofte er det noget  opstår hen over natten, fordi at man har ligget i en uhensigtsmæssig stilling. Dermed har en muskel været udspændt eller der har været en afklemning af blodkar eller nerver.

Resultatet kan være at en muskel ”låser” eller en hvirvel sætter sig skævt. Der vil dermed opstå smerter ved bevægelse, enten fordi musklen er hævet og udspilet, eller ved at nerven kommer i klemmer, når hvirvlerne bevæges. Hvis det er en hvirvel som sidder "forkert", kan der normalt mærkes en hævelse, ved facetleddet, på siden af hvirvlen. Denne hævelse kan give udstrålingssmerter, i det område som den nerve der kommer ud ved leddet, forsyner. Dette kalder man henviste smerter.

Homeostase-terapi ryg- og nakkeproblemer

For at løse problemet er det ofte nødvendigt at massere og udspænde muskler og led, og evt sætte hvirvlerne på plads. Dette foregår ved specialiserede massage- og udstræksteknikker.

Klik på billerne for at forstørre dem!

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig