Hormonforstyrrelser

Hormonforstyrrelser som f.eks. overgangsalder, kan give mange ubehagelige symptomer. Noget som mange mærker, er hedeture og træthed. Ved NF KLINIKKEN, behandler vi hormonforstyrrelser med Homeostase-terapi.

Hvordan fjernes hormonforstyrrelser?

Behandling af hormonforstyrrelser, består i, at finde og fjerne ubalancer, primært i nakke- og hovedregion, hvor det bl.a. er typisk, at der er spændinger omring kilebenet. Kilebenet er en kranieknogle som bl.a. danner bagvæg i øjenhulen og som har et lille hulrum, som indeholder en af vores mest hormondannende kirtler, hypofysen.

Kilebenet har to vinger, som kan stimuleres fra tindingeregionen. Selv den mindste smule forskydning eller spænding i dette område, kan give bl.a. hormonforstyrrelser.

Også behandling med fokus på underlivet, kan i forbindelse med overgangsalder være nødvendigt. Behandlingen af underlivet foregår gennem maveregionen, med blid bindevævsmassage. Endvidere kan der være forstyrrelser i og omkring hele hvirvelsøjlen.

Symptomerne kan være hovedpine, migræne eller eksem

Hormonforstyrrelser kan endvidere give hovedpine, migræne, eksemer, barnløshed m.v.. Hormonforstyrrelser kan også være forårsaget af bl.a. stress m.m.. Hormonforstyrrelser behandles normalt med forskellige hormonpræparater, men ikke alle er særligt glade for, at skulle tage denne type medicin.

Homeostase-terapi og hormonforstyrrelser

Behandlingen for hormonforstyrrelser, er meget behagelig og generelt afslappende. Effekten ses normalt efter en til to behandlinger.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig