Osgood -Schlatters Syndrom

Ved NF KLINIKKEN behandles der effektivt for Osgood-Schlatters syndrom. Behandlingen er hurtig, effektiv og smertelindrende med det samme.

http://www.youtube.com/watch?v=Sy_x7ClERD0

I almindelighed er der ikke meget viden i sundhedssektoren om hvad der kan afhjælpe Osgood-Schlatters syndrom. Men behandlingen er simpel og behagelig. Osgood-Schlatters syndrom er en betændelsestilstand (inflammation) der hvor knæstrækkersenen hæfter på skinnebenet lige under knæet. Ved gentagne overbelastninger, specielt i voksealderen, bliver tilhæftningen irriteret og kan hæve op, samt give smerter og bevægelsesbevær. Tilmed kan vækstzonen på skinnebenet løsrives hvilket også giver en hævelse, som dog ikke kan fjerne uden operation. Udvæksten på knoglen giver normalt ikke nogen gener efter følgende, med mindre man skal have knæsiddende arbejde. 

Mange af de patienter der bliver behandlet for Osgood-Schlatters syndrom hos NF KLINIKKEN har gået med problemet i en længere periode. Det er dog ikke ensbetydende med at problemet er svært at løse. Ofte er der tale to - tre behandlinger med Homeostase terapi.

Kontakt NF KLINIKKEN hvis du vil af med Osgood-Schlatters syndrom.

Se video ved at klikke på linket herunder.

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig