Osgood -Schlatters Syndrom

Ved NF KLINIKKEN behandles der effektivt for Osgood-Schlatters syndrom. Behandlingen er hurtig, effektiv og smertelindrende med det samme.

http://www.youtube.com/watch?v=Sy_x7ClERD0

Se illustrationer nederst på siden

I almindelighed er der ikke meget viden i sundhedssektoren om, hvad der kan afhjælpe Osgood-Schlatters syndrom. Men behandlingen er simpel og behagelig. Osgood-Schlatters syndrom er en betændelsestilstand, inflammation, der hvor knæstrækkersenen hæfter på skinnebenet, lige under knæet. Ved gentagne overbelastninger, specielt i voksealderen, bliver tilhæftningen irriteret og kan hæve op, samt give smerter og bevægelsesbevær. Tilmed kan vækstzonen på skinnebenet løsrives, hvilket også giver en udvækst på knokglen, som dog ikke kan fjerne uden operation. Udvæksten på knoglen giver normalt ikke nogen gener, efterfølgende, med mindre man skal have knæsiddende arbejde. 

Smerterne sidder i knæstrækkersenen, og da senevæv er meget tæt væv, giver det karftige smerter, når vævet udspiles. Tilmed er der ret ringe blodforsyning i senvæv, hvilket giver langsom udtømning af hævelse. Hævelsen kan masseres væk, med meget meget blide massageteknikker, og der laves test af smerterniveau og bevægelighed både før, under og efter behandling. Med disse test kan man se, at behandlingen virker med det samme.

Mange af de patienter der bliver behandlet for Osgood-Schlatters syndrom, hos NF KLINIKKEN, har gået med problemet i en længere periode. Det er dog ikke ensbetydende med at problemet er svært at løse. Ofte er der tale to - tre behandlinger, med Homeostase terapi.

Kontakt NF KLINIKKEN, hvis du vil vide mere om Osgood-Schlatters syndrom.

Se video, ved at klikke på linket øverst på siden.

Klik på billede for at forstørre


Her er angivet det sted, hvor smerter og hævelse opstår, ved Osgood Slatters syndrom

Smertepunkt ved Osgood Slatters syndrom

Senevæv har ringe blodforsyning og er meget tæt væv,

Her ses området med vækstzonen, lige under knæet

 

 
 
 

NF-KLINIKKEN    //    Telefon: (+45) 2840 8208    //    nfklinikken@gmail.com    //    CVR-nummer: 26948878    //    Krustrupvej 340, DK-9800  Hjørring   // Side fra Net For Dig